Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se caută directori de școli!

Pentru prima oară, după opt ani de zile, posturile de directori și directori adjuncți ale unităților de învățământ se vor ocupa în urma unui concurs. Listele posturilor vacante în fiecare județ sunt deja publicate pe paginile web ale inspectoratelor școlare.
Dosarele candidaților se depun electronic, până pe 2 octombrie. Acestea trebuie să fie complete, conform metodologiei aprobate de Ministerul Educației.
Proba scrisă a concursului se va desfăşura la nivel național în data de 12 octombrie cu subiecte elaborate de Ministerul Educaţiei. Apoi vor urma susținerea unor interviuri și evaluarea CV-ului, în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie.
Ministerul Educaţiei Naţionale a venit în sprijinul participanţilor la concursul de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar şi a publicat modele de itemi pentru proba scrisă a acestui concurs. Subiectele au fost concepute de specialişti în ştiinţele educaţiei şi psihologi şi vizează evaluarea aptitudinilor cognitive şi a competenţelor manageriale. Rezultatele concursului se vor afisa pe 18 noiembrie, iar contestaţiile se vor putea depune in intervalul 21-23 noiembrie.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co