Social

Se caută soluții pentru revitalizarea Hipodromului

Fondul de premiere reprezintă cea mai mare problemă a Hipodromului Ploiești la acest moment. Așa susține Asociația Clubul Sportiv al Proprietarilor, Antrenorilor și Driverilor de Cai Trăpași, înființată recent. Grupul s-a reunit pentru a căuta soluții astfel încât unei bijuterii a orașului să nu-i dispară strălucirea.

O soluție de redresare financiară, spun cei care s-au ocupat de problemele acestui complex, ar fi o negociere între CSM Ploiești și o casă de pariuri pentru sponsorizarea curselor. Totodată, se mai dorește ca și nocturna să fie prezentă cât mai repede la Hipodrom în condițiile în care această situație trenează de peste doi ani.

Problemele hipodromului sunt și într-un moment aniversar. Duminică, 7 iulie, se vor sărbători, simbolic, 100 de ani de la primul derby de trap. Cea mai importantă reuniune hipică a sezonului, în cadrul căreia se va ţine Marele Premiu Regal al României la Trap, are ca principală atracție cursa din clasa Gold rezervată celor mai buni trăpaşi în vârstă de 4 ani.

Reuniunea va fi una foarte frumoasă, având în vedere că, în afara alergărilor, se vor derula și multe momente atractive în pauzele dintre întreceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co