Actualitate

Seminar lingvistic la Sinaia

Stațiunea Sinaia este, în aceste zile, gazda unui seminar de formare destinat experților din domeniul elaborării programelor de studiu și al evaluării, inspectorilor, formatorilor și profesorilor de limbi străine din unitățile de învățământ și din palatele și cluburile copiilor. Manifestarea este organizata de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prin Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în parteneriat cu Centrul European pentru Limbi Moderne de la Graz.

Structura cursului a fost alcătuită pe baza nevoilor de formare identificate la nivel național și vizează strategii de predare și evaluare a limbilor străine în contexte plurilingvistice – folosind metode specifice educației non-formale, în vederea diminuării dificultăților de învățare a limbilor străine. Se are în vedere chiar introducerea, optional, a celei de-a treia limbi străine, în învățământul liceal.

Acest seminar este prins în programul Centrului European pentru Limbi Moderne intitulat „Languages at the heart of learning”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co