Actualitate

Si la noi… ca peste tot

Câmpinenii şi, nu numai, au profitat din plin de zilele de 1, 2 şi 3 mai. O mini-vacanţă binevenită, trei zile în care oamenii au ieşit la iarbă verde, la un grătar, la un mic şi, de ce nu, la o bere. Toată lumea s-a simţit bine! Iarba a fost verde, ce-i drept, sub un cer nu prea senin, micul s-a prăjit bine pe grătar, berea a curs aşa cum trebuie pe gâtlej! Şi apoi…. Toţi au plecat acasă! Ce au lăsat în urmă?
Multă mizerie! Aceasta este concluzia! Deşi există coşuri de gunoi, deşi habele de 3 metri cubi au fost schimbate, oamenii au preferat să se uite în altă parte atunci când au plecat din locul unde au făcut grătarul.
Nu trebuie să-i uităm totuşi pe cei care sunt conştienţi de faptul că ştiu că data viitoare se vor întoarce în acelaşi loc, pentru un grătar, oamenii care fac curat în locul unde stau. Din păcate, însă, imaginea Fântânii cu Cireşi, este stricată de cei care nu au auzit de „mediu înconjurător”, de „ecologie”, de „ziua de mâine”, de copacul care asigură oxigenul pe care îl respiră copilul lui!
httpv://www.youtube.com/watch?v=lacXP_f-GFE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co