Actualitate

Sinaia, vizitata de elevi macedoneni

Mai mulţi elevi din localitatea Ohrod, Macedonia, au sosit zilele trecute în Sinaia. Ieri tinerii, însoţiţi de doi profesori au vizitat Primăria. Au făcut cunoştinţă cu funcţionarii publici, au văzut în ce constă activitatea din administraţia locală, după care s-au întâlnit cu primarul Vlad Oprea. Liceenii au vrut să afle cât mai multe lucruri legate de staţiune şi s-au arătat încântaţi de ospitalitatea gazdelor. Au petrecut Crăciunul în Sinaia şi cu toate că au fost departe de casă s-au simţit excelent în staţiune.
Proiectul privind schimbul internaţional de elevi a demarat în octombrie 2008, când un grup de 19 elevi sinăieni, însoţiţi de doi profesori de la şcolile din localitate, au plecat pentru 10 zile în Macedonia. Scopul proiectului este cunoşterea atât de catre elevii si profesorii din Sinaia, cât şi a celor din Ohrid, a sistemului de invatamant, a istoriei, culturii si traditiilor celor două oraşe.
Pe timpul şederii în Sinaia, cei 21 de oaspeţi vor vizita obiectivele turistice din zonă, vor urca pe munte, vor merge la şcoli şi la centrul cultural.
httpv://www.youtube.com/watch?v=gZMUQ-wVNKQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co