Actualitate

Situație fără precedent la Sinaia

Situație fără precedent la Sinaia. Cu doar câteva zile înainte de desfășurarea celebrului festival Sinaia Forever, primăria a primit avizul negativ de blocare a traficului auto în zona centrală, aviz eliberat de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Mai exact, este vorba despre închiderea circulației pe Bulevardul Carol I.

Conform Primăriei, festivalul Sinaia Forever este singurul eveniment cultural dedicat orașului, iar prima sa ediție a fost organizată pentru a celebra 300 de ani de la construirea Mânăstirii orașului Sinaia. Timp de 21 de ani locul de desfășurare al acestui eveniment a fost compus din Bulevardul Carol I și strada Octavian Goga. Aici se amplasează decorurile, expozițiile, zonele interactive, zona de alimentație, zona de comerț și tot aici au loc manifestările culturale. Tocmai de aceea, conducerea primăriei susține că o posibila desfășurare în comun a traficului pietonal și rutier pe durată festivalului reprezintă un risc major. În replică, Poliția Prahova susține că a oferit autorităților soluții alternative, având în vedere că în această perioadă numărul de mașini de pe Valea Prahovei este extrem de mare.

Ediția din 2016 a festivalului, cu numărul 22, se va desfășura sub tema INSPIRAȚIEI. Anul trecut, la Sinaia Forever au participat 50.000 de persoane. Sinaia este singura stațiune de pe Valea Prahovei care are o sosea de centura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co