Cultura

Spectacol la Casa de Cultura din Predeal

Conducerea Casei de Cultură din Predeal a organizat înaintea Sărbătorilor Pascale o acţiune la care au participat persoanele cu dizabilităţi de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială de la Timişul de Sus. Aceştia au demonstrat astăzi, în faţa spectatorilor, că în ciuda problemelor de sănătate, sunt foarte talentaţi. Au prezentat mai multe momente artistice, printre care piese de teatru şi  dansuri populare. S-au pregătit intesn pentru această zi specială, deoarece au vrut să facă o impresie bună şi….chiar au reuşit.
Persoanele de la Centrul Barza Mică au realizat şi o expoziţie cu diferite obiecte şi felicitări care au avut ca temă Sărbătorile Pascale. Obiectele au fost de vânzare, iar banii strânşi vor fi folosiţi tot în folosul lor. Au lucrat cu mare drag la felicitări şi la obiectele decorative pentru că au vrut ca cei care le cumpără să aibă în case o amintire frumoasă de la ei. Expoziţia a avut un adevărat succes pentru că toate piesele au fost vândute ca pâinea caldă.
Spectacolul oferit de asistaţii de la Centrul de Îngrijire a durat mai bine de oră, iar publicul i-a felicitat la final. Mai mult, au fost împărţite şi cadouri. Primăria din Predeal a trimis prin Iepuraşul de Paşti mai multe daruri, care oferite, astăzi, după încheierea momentelor artistice. Evenimentele  de acest gen vor mai continua, deoarece atât conducerea Casei de Cultură, cât şi cea a Centrului de Îngrijire de la Timişul de Sus, doresc ca asistaţii să fie implicaţi în cât mai multe acţiuni culturale. Bucuria este mare în rândul pesoanelor cu dizabilităţi, deoarece prin participarea la aceste evenimente, ei demonstrează că pot oferi momente artistice de excepţie şi în acelaşi timp intră în contact cu publicul.
httpv://www.youtube.com/watch?v=2kuAVD9SSww

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co