Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Stop prejudecatilor

Persoanele de etnie romă de pe Valea Prahovei care se confruntă cu diferite situaţii şi simt că sunt discriminaţi pot apela la ajutorul Departamentului Romilor, din cadrul Primăriei Sinaia. Pereşedintele filialei Partidei Romilor spune că în Sinaia romii nu s-au confruntat cu astfel de probleme, însă dacă ele apar, cei în cauză pot faceo petiţie. Totodată, acesta doreşte ca drepturile omului să fie respectate indiferent de etnie. În momentul de faţă, în multe ţări din Europa, rromii nu mai sunt priviţi cu ochi buni şi s-au creat deja diferite tensiuni. Reprezentantul Departamentului Romilor ne asigură că, persoanele de etnie romă din zonă nu au creat nicioadată probleme: sunt oameni muncitori,cu capul pe umeri,  care îşi văd de treaba lor.
Până acum, nu au fost semnale cazuri de discriminare, însă dacă se întâmplă, rromii pot apela la ajutor, pentru ca drepturile să le fie respectatete. De multe ori, aceştia se lovesc de problem la angajare, însă nu trebuie uitat faptul că trebuie să aibă o şansă pentru a se putea integra în societate, spune preşedintele filialei Partidei Romilor.
Prin aceste semnale de alarmă, reprezentantul romilor în zonă, doreşte ca toate drepturile să le fie respectate persoanelor de etnie rromă şi de asemenea toată lumea să aibă oportunitati egale la capitolele educatie, conditii de viata şi sanatate.
httpv://www.youtube.com/watch?v=QUwzXeNsrGk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co