Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Strategii pentru turismul montan

Avem nevoie de servicii de bună calitate şi trebuie dezvoltat domeniul schiabil. Acestea sunt concluziile ministrului turismului, care doreşte ca tot mai multe persoane să-şi petreacă vacanţele în România. Elena Udrea spune că ministerul pe care îl conduce are plângeri referitoare la serviciile oferite de hotelierii din staţiunile montane. Ministrul turismului  va face tot ce trebuie astfel încât cei care au activitati legate de Turism sa intre in legalitate. Aceasta mai susţine că îşi doreşte o ordonare a turismului din punct de vedere al legislaţiei şi a calităţii serviciilor oferite, printr-o colaborare cu autorităţile locale.
Turismul montan trebuie dezvoltat, însă nu avem pârtii extraordinare şi nici în număr foarte mare. În aceste condiţii ministrul turismului propune dezvoltarea domeniului schiabil, deoarece se doreşte ca pârtiile din staţiunile montane de pe Valea Prahovei să ajungă la nivelul celor din Austria.
Elena Udrea propune un parteneriat cu autorităţile locale şi prestatorii serviciilor din turism în vederea stabilirii unei strategii pentru turismul montan. Se modernizarea şi dezvoltarea insfrastructurii  de turism, adică locurile de cazare şi domeniul schiabil. Ministrul Turismului va propune Guvernului, in urmatoarea sedinta, aprobarea sistemului tichetelor de vacanţă, una dintre metodele care incurajeaza turismul intern.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Nqc2PSSGu5E

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co