Actualitate

Tabara de schi pentru copii

Taberele de schi sunt la mare căutare în această perioadă. Elevii sunt în vacanţă, iar pârtiile sunt pline cu zăpadă. Hotărâţi să înveţe, copii cu vârste între 3 şi 14 ani, s-au echipat corespunzător, iar pe pârtie au fost ascultători şi răbdători. Începătorii au fost atenţi la indicaţiile instructorilor şi s-au bucurat atunci când au reuşit să execute pe zăpadă mişcările.Timp de 7 zile ei invata tainele sportului alb, iar cand nu schiază participă la tot felul de jocuri de cabana.
Copiii au venit din toata tara si sunt foarte entuziasmati de coborarea pe covorul alb. Tabara durează 7 zile, iar tinerii îau lecţii pe pârtie, dar se si distrează. Un loc in trabara costa intre 800 si 1000 de lei.  Sunt asigurate cazarea, masa, transportul, lectiile de schi si diferitele jocuri de cabana. Părinţii prefer taberele de schi, deoarece copiii învaţă mai bine în grup, se distrează, dar se şi socializează.
Sumele percepute de taberele de schi acoperă toate costurile vacantei de la transport, cazare, pensiune completa si asistenta instructorilor  de schi.  Instructorii spun ca nu este greu sa lucrezi cu atatia copii: sunt intelegatori si se obişnuiesc repede cu mişcările. In plus invateceii prind imediat tainele sportului de iarna( schiului).
Daca credeti ca tabara insemana  doar vacanta si distractie va inselati. În cadrul grupului cuvintelele de ordine sunt munca si disciplina. In fiecare zi copiii au un program strict cu patru ore de antrenament intensiv. La sfarsitul taberei  toti participantii care trec testul de promovare primesc diplome de merit.
httpv://www.youtube.com/watch?v=OaaKzWFboHE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co