Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Targul de Turism – editia toamna 2009

În perioada 15 – 18 octombrie 2009 se desfăşoară la Romexpo cea de-a XXII – a ediţie a Târgului de Turism al României – TTR 2009 – ediţia de toamnă, expoziţie internaţională dedicată tuturor operatorilor activi din domeniul turismului. Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Turismului şi Camerelor de Comerţ şi Industrie din România.
Dacă la ediţia precedentă au participat în jur de 250 de firme româneşti şi străine, la această ediţie sunt peste 400 de firme participante. Organizatorii au încercat să aducă un concept nou în amplasarea firmelor, la parter şi primul etaj aflându-se cele româneşti, iar la ultimul etaj cele străine.
Înainte de a tăia panglica şi a declara deschis oficial târgul, ministrul Elena Udrea a ţinut un discurs despre importanţa turismului românesc făcând în acelaşi timp un îndemn, şi anume, că ţara noastră este minunată şi ar trebui să o descoperim sau să o redescoperim de câte ori avem această posibilitate, ideea de bază a acestui târg de turism fiind promovarea României.
Tema principală a târgului  este Maramureşul, iar campania a fost intitulată „Crăciun în Maramureş”.
Bineînţeles că de la Târgul de turism nu au putut lipsi autorităţile şi asociaţiile profesionale şi oficialităţi care să reprezinte Valea Prahovei, dar şi zone învecinate, cum ar fi Bran sau Râşnov.
Cu ocazia acestui târg a avut loc şi lansarea oficială a Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România, singura Federaţie care reuneşte toate Asociaţiile Regionale de promovare şi Dezvoltare a Turismului, constituite ca parteneriat public-privat.
Pentru cei care sunt interesaţi taxa de intrare la târg este de 5 lei, acesta fiind deschis până duminică, 18 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co