Actualitate

Tarife mai mari pentru curatenie

La ultima şedinţă de consiliu din Buşteni, aleşii locali au avut pe ordinea de zi proiectul privind majorarea tarifelor la serviciile de salubrizare. La discuţii a fost prezent şi reprezentantul firmei care se ocupă de curăţeni, SC Veolia SA, care a propus creşterea preţului cu 22 %. Consiliul local a fost de acord cu majorarea preţului, însă nici nu a vrut să audă de mărirea propusă de firma de salubritate. Într-adevăr preţurile nu s-au mai modificat din 2002 la acest capitol în Buşteni, însă reprezentanţii administraţiei locale au considerat că saltul preţului propus de Veolia este prea mare. Aşa că au aprobat tarife mai mari cu 10% . Aşa cum era de aşteptat, reprezentanţii firmei de salubritate nu au  fost de acord cu tarifele propuse de consiliul local, pe care le consideră mici.
Nu de aceeaşi părere sunt şi cetăţenii, care au rămas indignaţi la aflarea tarifelor propuse de firma de salubritate. Nici de curăţenie nu sunt prea încântaţi…
Conform deciziei Consiliului Local, persoanele fizice vor plăti 4,5 lei pe lună, iar cele juridice 45 lei/ metru cub. Dacă se aproba preţul propus de firma de salubritate, tarifele mult mai mari, respectiv 5,2 lei pentru persoanele fizice şi 49 lei / metru cub pentru cele juridice.
httpv://www.youtube.com/watch?v=UeiH9Ca0CxY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co