Actualitate

Televiziunea regională VP-TV își extinde aria de distribuție

Valea Prahovei TV (VP-TV) își extinde aria de acoperire în Zonele, București, Brașov, Dâmbovița, Buzău, Ilfov, Călărași, și Giurgiu

În urma aprobării listei must carry de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) în data de 15.02.2024, Valea Prahovei TV (VP-TV),  cu sediul în Ploiești, anunță cu bucurie extinderea ariei sale de acoperire. VP-TV va fi disponibilă în toate rețelele de comunicații electronice din zonele Prahova, București, Brașov, Dâmbovița, Buzău, Ilfov, Călărași, și Giurgiu, marcând un pas semnificativ în creșterea sa și consolidarea angajamentului față de principiile jurnalismului și etica profesională.

Această extindere este rezultatul direct al eforturilor continue ale echipei redacționale VP-TV și al sprijinului neîntrerupt oferit de comunitatea noastră. Prin această inițiativă, VPT-V își reafirmă dedicarea de a oferi conținut de înaltă calitate, la nevoile și interesele comunităților pe care le deservește. Emisiunile televiziunii sunt concepute pentru a informa, educa și sprijini activitățile culturale ale comunității, reflectând angajamentul față de valorile jurnalismului responsabil și transparent.

Directorul General al VP-TV, Laurentiu Megelea a declarat:

“După o perioadă de mai bine de 18 ani de activitate în slujba comunității, suntem entuziasmați să vă anunțăm de această extindere a ariei noastre de acoperire. Noul proiect editorial este bazat pe colaborare și sprijin pentru jurnalismul civivc, precum și pe dezvoltarea jurnalismului participativ în comunitatea noastră! Vă mulțumim pentru susținerea voastră continuă și ne angajăm să rămânem o sursă de încredere pentru știri și divertisment de calitate.”

VP-TV invită telespectatorii și partenerii să rămână conectați pentru actualizări și să descopere gama noastră diversificată de emisiuni, care vor continua să fie adaptate pentru a răspunde și mai bine nevoilor și intereselor audienței extinse.

Valea Prahovei TV este televiziunea regională care emite din Ploiești, dedicată furnizării de conținut de calitate axat pe nevoile comunității, sprijinirea activităților culturale și promovarea jurnalismului obiectiv. Cu o prezență puternică în județul Prahova, VP-TV își extinde acum aria de acoperire pentru a include București, Brașov, Dâmbovița, Buzău, Ilfov, Călărași, și Giurgiu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co