Actualitate

Tentativa de omor impotriva fratelui

Si-a injunghiat fratele pentru ca acesta o injurase pe mama lor. Este povestea unui barbat de 37 de ani care era cat pe ce sa faca o crima de nervi pentru ca cea care i-a dat viata a fost jignita. Fapta sa este cu atat mai grava cu cat cel injunghiat este nimeni altul decat fratele sau mai mare. Victima este acum internata la sectia de terapie intensiva a spitalului de urgenta din Ploiesti iar agresorul este cercetat in stare de libertate pentru tentativa la infractiunea de omor calificat.
Ce s-a intamplat exact: Se lasase seara cand familia Ilinca s-a asezat la masa. Doar ca Vasile, fratele cel mare se tot certa cu mama sa. Lucru care l-a scos din sarite pe baiatul cel mic Marian.
Dus de urgenta la spital Vasile a fost supus unei interventii chirurgicale. Si acum starea sa este grava.
Politistii spun ca pana acum intre cei doi frati nu au existat scandaluri. A fost un conflict spontan spun ei. Ba chiar familia ar fi vrut ca intamplarea sa ramana neanchetata. La Tribunal, insa, judecatorul a decis ca Marian Ilinca sa fie cercetat in stare de libertate pentru tentativa la infractiunea de omor calificat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co