Actualitate

Tineri depistați la volan sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte, au desfășurat noaptea trecută activități de verificare și control al traficului rutier pe DN 1A, unde au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Posești.
La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot seara trecută, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț, în timp ce desfășurau activități de verificare și control al traficului rutier în comuna Mănești au oprit, pentru control, pe DJ 101A, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Albești Paleologu.
La solicitarea documentelor personale ale tânărului, acesta a declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că tânărul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
În baza probatoriului administrat, față de conducătorul auto a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co