Actualitate

Tir răsturnat pe DN1

Traficul pe DN1, pe sensul către munte, a fost blocat la finele săptămânii trecute aproximativ 12 ore. Un tir plin cu marfă a intrat într-un parapet de ciment și s-a răsturnat în dreptul localității Câmpina. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Șoferul a reușit să se scoată singur din mașină și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tirul transporta granule pentru mase plastice și trebuia să ajungă la Bistrița. Șoferul susține că a fost orbit de faza lungă a unei mașini din față și astfel nu a mai observat separatoarele de sens.

Operațiunea de deblocarea a șoselei a durat ore bune. Mai întâi a fost nevoie ca tirul să fie descărcat de marfă. Apoi au fost chemate două macarale care să repună tirul pe roți. Însă nu a fost deloc ușor. Abia după mai multe încercări, macarelele au reușit să ridice tirul.

Polițiștii de la rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Șoferul tirului are experiență și până acum nu a mai fost implicat în niciun eveniment rutier.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co