Turism

Top destinaţii turistice din Europa

Europa are orașe frumoase care merită să fie vizitate, însă unele captează atenția turiștilor în mod deosebit. Printre destinațiile europene preferate de români în 2017 se regăsesc orașe din țări precum Malta, Portugalia, Rusia sau Danemarca.

În cazul în care încă nu ați hotărât care este următoarea destinație către care sa vă îndreptați atenția în vara lui 2017, vă puteți inspira din propunerile site-ului international Business Insider.

Malta este o destinație atrăgătoare pentru turiști datorită frumuseții capitalei, Valletta, și a templelor, deja renumite. Templele megalitice din Malta sunt considerate cele mai vechi construcții de sine stătătoare din lume. De asemenea, Malta este cunoscută pentru plajele frumoase și porturile cu iaht-uri de lux.

O altă destinație superbă este Lisabona, aceasta fiind votată destinația anului de către turiști. Peisajele pitorești, obiectivele turistice istorice, muzeele și catedralele merită vizitate. În plus, Lisabona se află printre cele mai ieftine destinații din Europa.

Islanda, deși în aparență o destinație rece, vă încântă cu peisaje ca Laguna sau cascada Gullfoss. Totodată, țara este considerată un loc sigur, iar un zbor până acolo este destul de ieftin.

Orașul St. Petersburg, cu palatele și catedralele frumos ornamentate și istoria bogată, reprezintă una dintre destinațiile ideale pentru turiști.

Dacă sunteți interesați de istoria scandinavă și dacă doriți să gustați cel mai proaspăt somon din Europa, Copenhaga este destinația potrivită. Capitala Danemarcei este unul dintre orașele europene cu cea mai bună infrastructură pentru bicicliști, iar aici o puteți admira pe încântătoarea Mica Sirenă sau puteți face o vizită la fabrica de bere Carlsberg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co