Actualitate

Trafic de cosmar pe dn 1

În weekend, pe DN1, în zona staţiunilor montane  s-a circulat infernal. Aseară, coloana de masini se intindea din statiunea Sinaia pana la Predeal, adica pe mai bine de 20 de kilometri.
Trecerile de pietoni din statiunea Busteni, dar si numărul mare de autoturisme  ce au tranzitat Valea Prahovei, au dus la paralizarea traficului rutier.
Şi cei care au ales să circule cu mijloacele de transport în comun, s-au lovit de problema aglomeraţiei. Microbuzele au venit pline de la Braşov, iar oamenii au fost nevoiţi să aştepte  zeci de minute în staţii. Cei care nu au mai avut răbdare au mers cu trenul, însă şi abia dacă au găsit locuri.
Desi in principalele puncte de trecere se afla agenti de circulatie, situatia a scapat de sub control.Turistii care si-au petrecut week-end-ul in statiunile de pe Valea Prahovei au ajuns la destinatie cu intarzieri de cel putin o ora si jumatate.
Chiar dacă poliţiştii le-au recomandat turiştilor să circule şi pe ruta ocolitoare pe DN1A Sacele – Ploiesti iar de la Sinaia pe DN72 Targoviste – Bucuresti, majoritatea au preferat DN1, însă au pierdut chiar şi jumătate de zi pe traseu.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co