Actualitate

Trei dintr-o lovitura

Radu Huţanu, şoferul unei Dacii, care a încercat să intre în drumul Naţional nr.1, fără să se asigure, şi-a recunoscut din prima vina! Nici nu avea de ales, având în vedere că lucrurile erau mai mult decât clare! Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 29 aprilie, la ieşirea din Câmpina, de la Market. Ce s-a întâmplat exact? Şoferul Daciei nu a apreciat bine distanţa până la maşina care venea din stânga şi a forţat intrarea în DN1. Dan Lazăr, cel aflata la volanul autoturismului Mitsubishi, a încercat să evite impactul cu Dacia care i-a apărut în faţă, însă fără succes.
Varianta şoferului din Mitsubishi a fost confirmată şi de cel care a devenit victimă „colaterală”, de cel care aştepta pe banda de stocare, pentru a intra în Câmpina.
Radu Huţanu, şoferul a ceea ce a mai rămas din Dacie, a declarat în faţa camerei de filmat că vina îi aparţine. A recunoscut că el este de vină, dar s-a bucurat că nici una din cele 6 persoane aflate în cele 3 maşini implicate în accident nu a păţit nimic.
Şi aşa a fost! Deşi motorul din Dacie a ajuns la câţiva metri de maşină, deşi şi celelalte două au avut avarii însemnate, nimeni nu a păţit nimic.
Din Dacie nu a mai rămas decât caroseria. Caroserie care a fost scoasă în afara părţii carosabile. La fel şi motorul!
Pompierii militari au fost şi ei de faţă. Au asigurat zona şi au spălat aşa cum trebuie asfaltul, care era plin de combustibil şi ulei din maşinile implicate în accident.
Cercetările vor fi contu’inuate de poliţiştii de la DN1. Oricum, nu au mult de lucru, având în vedere că şoferul Daciei şi-a recunoscut vina.
httpv://www.youtube.com/watch?v=ixi2mbbHA38

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co