Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Tricolorul oferă spectacolul

Spectacolul cheamă publicul, dar formează și echipe. O spune Florin Voinea, trăgător-extremă al echipei de volei masculin Tricolorul LMV Ploiești. Veteranul grupării ploieștene, împreună cu ceilalți coechipieri, a oferit un volei-spectacol la care au contribuit și cei de la Zalău. Tricolorul a învins Zalăul cu 3-2, după un meci cu o durată de peste două ore. Răsturnări de scor, blocaje, execuții într-o partidă cu set decisiv și în care primele patru seturi s-au terminat cu același scor, 25-23. Voinea susține că echipa trebuie să lupte și să muncească în continuare, pentru a deveni o trupă adevărată.
Antrenorul Tricolorului, Sergiu Stancu, are un parcurs nesperat ca nou-născut pe banca tehnică. LMV-ul ocupă primul loc, cu maxim de victorii în cele cinci etape desfășurate până acum. Stancu se află la prima victorie importantă, reușită împotriva unei contracandidate la titlu.
Voleibaliștii Tricolorului au parte de un nou meci tare! Mâine după-amiază se prezintă în fief-ul celor de la Steaua București pentru a dovedi de ce sunt liderii campionatului!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co