Actualitate

Un exemplu de urmat

Puţini, ce-i drept, dar cu un mesaj important de transmis tuturor câmpinenilor. „Natura este frumoasă. O privim, ne bucurăm de ea… dar trebuie să o ocrotim.” Acesta este mesajul pe care elevii de la Grupul Şcolar Industrial Petrol, elevi care fac parte din fundaţia Ecomondia, îl transmit către toţi câmpinenii, care se bucură de spaţiile verzi, cum ar fi cel de pe bulevard.
pe bulevardul Culturii a fost prezent şi primarul Horia Tiseanu, care a vrut să vadă cum tinerii câmpineni încearcă să facă urbea pe care o conduce mai frumoasă. Elevii au avut parte şi de sprijin din partea primăriei, ajutor care a constat în mănuşi de cauciuc şi saci pentru gunoaiele strănse din zona cunoscută drept: la Leu.
Un profesor şi primarul din Câmpina…. Şi totuşi cei mai importanţi sunt tinerii care s-au hotărât să pună mâna pe o greblă şi să cureţe una dintre zonele pe care colegii lor obişnuiesc să le frecventeze după ce termină orele de curs.
Câţi voluntari care vor să tragă un semnal de alarmă! La acest lucru se poate rezuma acţiunea tinerilor care fac parte din fundaţia Ecomondia. Un semnal pe care ar trebui să-l asculte cât mai mulţi câmpineni. Şi, mai ales, să-l înţeleagă!
httpv://tr.youtube.com/watch?v=AixXqS-ldk4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co