Actualitate

Un nou sef!

Dacă-i ordin… cu plăcere! Abia ieşită din concediul post – natal, Irina Nistor, soţia fostului director la Pieţii Centrale din Câmpina, a devenit, în urma unei decizii a primarului Horia Tiseanu, noul director al respectivei instituţii. Cum nu se mai pot face angajări, edilul şef a hotărât ca funcţia să fie preluată de cineva care cunoaşte problemele cu care se confruntă cei care comercializează produse în Piaţa Centrală.
Conform celor declarate de Horia Tiseanu, decizia ca Irina Nistor să-i ia locul lui Marian Nistor, are la bază un aspect extrem de simplu: nu mai au voie să facă angajări. Aşa că cineva din propriul aparat al Primăriei, cineva care cunoaşte, cineva care are experienţă poate să facă faţă unui asemenea job. Întrebat dacă se aşteaptă la reacţii deloc plăcute din partea celorlalte formaţiuni politice, edilul şef a răspuns…
Aşadar… Piaţa Centrală din Câmpina are un nou şef! În persoana Irinei Nistor, care trebuie acum să ţină locul lui Marian Nistor, până când acesta se va întoarce din funcţia pe care o ocupă în acest moment!
httpv://www.youtube.com/watch?v=-UsbuZGjrEM

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co