Actualitate

Un vis îndeplinit după patru decenii!

Ion Costeanu a câștigat Marele Premiu Regal al României la Trap. Costeanu are 57 de ani și de când a urcat prima oară pe cal, la 14 ani, a visat la acest moment. Visul i s-a îndeplinit grație și armăsarului Kzarevitch, un cal de 4 ani, adus din Franța. Costeanu și Kzarevitch s-au impus în cea mai importantă cursă hipică a sezonului, una în care s-au întrecut opt cai. Driver-ul a fost cel mai fericit iar bidiviul a fost răsplătit cu multă apă după ce a alergat pe caniculă.

Foarte activ a fost și Zorab, unul dintre caii pur sânge arab. În cursa de galop acesta a plecat singur din start gate deoarece jocheul nu a mai apucat să se pună pe el. Chiar și așa, Zorab a ținut să ducă întrecerea la capăt!

Aprecieri au primit și doamnele prezente la Hipodromul din Ploiești care s-au întrecut în pălării sofisticate și elegante. Tot cu ocazia acestui eveniment proprietarii de cai au tras un nou semnal de alarmă privind situația fondului de premiere a curselor.

Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 21 iulie, atunci când se vor ţine Premiul Cailor de 3 ani – „Regele Ferdinand” şi Premiul de Consolare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co