Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Vacante la munte la preturi reduse

Weekend-ul trecut, Sinaia a fost luată cu asalt de turiştii care au venit să petreacă la munte minivacanţa de 1 Mai. Bilanţul arată că gradul de ocupare la unităţile hoteliere s-a situat undeva la 50%. Procentul este mic faţă de anii trecuţi, însă agenţii din turism sunt mulţumiţi pentru că au început să vină tot mai mulţi turişti străini, mulţi dintre ei din Bulgaria Vecină.
Vacanţe mai ieftine chiar şi cu 50% ! Aceasta este noua ofertă a hotelierilor pentru cei care au timp şi vor să se bucure de câteva zile libere la munte, în această perioadă.Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, hotelierii din Sinaia au scos pe piaţă tot felul de oferte tentante. Pentru că mulţi nu mai sunt dispuşi să arunce un sac de bani pentru un weekend la munte, agenţii din turism au acum pachete care vin în întâmpinarea celor cu buzunarul strâmtorat.
Noile tarife practicate sunt mult mai reduse decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. De exemplu, la un hotel de 3 stele, o cameră costă 95 de lei şi include micul dejun, taxele locale. Mai mult, aveţi la dispoziţie piscină, saună şi jacuzzi. La pensiuni, preţurile sunt şi mai mici şi puteţi obţine reduceri dacă vă cazaţi pentru mai multe zile. Pachetele lansate pe piaţă sunt ispititoare, spun agenţii din turism, care se aşteaptă să atragă în această perioadă cât mai mulţi turişti. 
httpv://www.youtube.com/watch?v=YYk1rCeF3Og

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co