Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Valencia e peste Bayern

Valencia este mai valoroasă ca Bayern Munchen. Comparația este valabilă la baschet, unde gruparea spaniolă este campioana EuroCup, iar formația bavareză deține doar titlul în Germania. De aceea Levi Szijarto, cel mai galonat baschetbalist din România, susține că Valencia are o valoare mai mare, la acest moment, decât Bayern. Levi crede că echipa nu trebuie să trăiască din amintiri și speră că pe viitor, la Ploiești, să joace echipe și mai puternice.

Afirmația lui Szijarto vine după ca formația muncheneză s-a calificat, deja, în optimile EuroCup unde va întâlni locul 2 din grupa N, acolo unde se află CSU Asesoft. Deși au câștigat doar un singur meci, baschetbaliștii Ploieștiului mai speră la calificare. Pivotul Gerald Lee spune ca șanse mai sunt, însă va fi foarte greu, mai ales că depind și de ceilalți adversari.

Lee și coechipierii trebuie să câștige, săptămâna viitoare, la Lokomotiv și în ultima etapă, acasă, cu Nancy iar Valencia să piardă tot. La meciul Asesoft-Valencia, 84-100, s-a stabilit un nou record absolut de puncte reușite într-un singur sfert în toată istoria EuroCup. În primele 10 minute ale partidei s-au marcat 72 de puncte cu patru mai multe decât precedentul record.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co