Actualitate

Vernisaj pictură „Peisaj prahovean”

Holul central al Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni s-a dovedit neîncăpător la vernisajul expoziției de pictură „Peisaj Prahovean”, având-o ca semnatar pe Anita Rădulescu – Jianu. Artista originară din Bucureşti expune pe simezele galeriei de artă din Buşteni, pentru a treia oară. Iubitorii de artă vor putea vizita expoziţia până pe data de 20 iulie 2015.

În cadrul Galeriei de artă a Centrului Cultural Aurel Stroe din Buşteni, pictorița Anita Rădulescu-Jianu expune peste 30 de lucrări în ulei, o remarcabilă colecție de pictură ce abordează într-un stil distinct, propriu artistei, elemente peisagistică, portret dar și compoziții florale.

Meritele Anitei Rădulescu-Jianu au fost de asemeni recunoscute în cadrul saloanelor internaționale de pictură din Norvegia și Germania, la care a participat cu colecții ale lucrărilor sale.

În continuarea evenimentului, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, patru tineri pianişti şi o violonistă s-au aflat la „înalţime” în cadrul unui recital intitulat „Înălţimi pe portativ”. Micii artişti, cu vârste cuprinse între 6 şi 19 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co