Actualitate

Veste buna pentru Steaua Romana

Rafinăria „Steaua Română”. Acesta a fost subiectul principal despre care a vorbit senatorul Georgică Severin în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o la sediul PD-L Câmpina, în cursul acestei dimineţi.
Aşa cum se ştie Rafinăria nu mai funcţionează de la începutul anului. Motivul: lipsa de lichidităţi, de acestea făcându-se responsabil statul român, reprezentat de ANAF: Problema a condus la disponibilizarea celor peste 400 de angajaţi ai societăţii.
Nemulţumită de această situaţie disperată, conducerea rafinăriei dă în judecată ANAF şi, mai repede decât se credea , Steaua Română a obţinut o sentinţă definitivă şi irevocabilă, pentru obţinerea TVA-ului aferent anului 2007. Deşi situaţia începuse să prindă un contur pozitiv, a apărut alte semne de întrebare: cine plăteşte, când vor primi banii… nu de alta, dar e criză!
O spune cu toată responsabilitatea, afirmând că „în calitate de senator, nu-i place să se joace cu cuvintele şi nici să vorbească foarte mult când nu are o bază”…
Aşadar, statul român şi-a achitat obligaţiile fată de Rafinărie, în acest moment ne mai având nici un fel de datorie. De acum încolo este vorba de raporturile comerciale care îi privesc pe acţionarii de la Steaua Română şi administraţia societăţii.
Aşa cum spune senatorul Georgică Severin „criza lor privată s-a rezolvat” iar situaţia economică de la Rafinăria Steaua Română nu mai depinde decât de conducerea acesteia în relaţiile cu ceilalţi agenţi economici.privaţi, relaţii în care statul nu are de ce să intervină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co