Actualitate

Victime colaterale

Se lucrează pe străzile din Câmpina! Şi este bine că se lucrează! Numai că semnalizarea rutieră lasă uneori de dorit! Sau chiar mai mult. A trecut cu maşina pe strada Griviţei, la intersecţia cu strada Castanilor, şi a avut grijă să evite indicatoarele pe care le-a întâlnit pe drum. Numai că nu toate „obstacolele” din drum erau semnalizate! Un adevărat şanţ a „scăpat” din atenţia celor care efectuează lucrarea de racordare la reţeaua de canalizare.
Supărată foc! Asta se poate spune despre conducătoarea auto, care, după ce a stricat maşina, a avut grijă ca alţi şoferi să nu aibă soarta ei. Cine plăteşte? Aceasta este întrebarea pe care Simona Liolioacă doreşte să o adreseze celor care execută lucrarea.
Răul a fost deja făcut. O maşină este trasă pe dreapta, cu sistemul de direcţie făcut pulbere. Acum mai rămâne de văzut dacă cineva va plăti pentru indolenţa muncitorilor care au „uitat” să pună indicatoare rutiere care să anunţe că în zonă se execută o lucrare în partea carosabilă. Nu de alta, dar şi alţi conducători auto ar putea avea soarta şoferiţei care a solicitat sprijinul Valea Prahovei TV.
httpv://www.youtube.com/watch?v=bRmtd2KQ-s0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co