Actualitate

Victorie pentru istorie

Asesoft Ploiești a scris, din nou, o pagină frumoasă în istoria baschetului românesc. A reușit cea mai tare victorie de când evoluează în Europa. Campioana României a învins la Valencia, deținătoarea EuroCup. Alb-albaștrii s-au impus cu 92 la 87 după ce și la pauza meciului au avut un avans de șase puncte.

Plecarea lui Dee Brown i-a descătușat pe ceilalți jucători care depindeau în mare măsura de pasele americanului. Rolurile au fost preluate de Runkauskas și Mohammed care și-au reconfirmat valoarea. Lituanianul a fost cel mai eficient baschetbalist din “La Fonteta” cu 22 de puncte, iar ghanezul din State a reușit 20 și cele mai multe recuperări. Alte coșuri spectaculoase au purtat marca Hayes și Cooper, jucători care i-au surprins pe spanioli cu execuțiile lor.

Valencia a fost lipsită de doi titulari, însă chiar și așa campioana europeană nu credea că va pierde în fața unei echipe românești. Trupa lui Arnautovic a fost tot timpul la conducerea jocului, iar formația spaniolă a egalat cu trei minute înainte de final. Însă defensiva și aruncările libere au făcut ca gruparea ploieșteană să plece triumfătoare din sala imensă a “liliecilor”. Imens este și succesul ploieștenilor care reușesc prima victorie din 2015. Este prima și din grupa N. În celălalt meci, Nancy a pierdut, acasă, cu Lokomotiv Krasnodar. Rușii conduc grupa, în timp ce Valencia și Asesoft sunt următoarele în clasament, cu câte patru puncte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co