Actualitate

Vizita Regală la Primăria Sinaia

Cu ocazia aniversării zilei de naștere,Alteţa Sa Principesa Margareta a vizitat alături de Principele Radu şi câţiva apropiaţi, Primăria orașului Sinaia. Familia Regală a fost întâmpinată de primarul Vlad Oprea şi condusă să viziteze primăria, instituţie care funcționează în același sediu de pe Bulevardul Carol I de 110 ani.
Principesa Margareta şi Principele Radu au fost de-a dreptul încântaţi de noul sediu al primăriei şi au vizitat fiecare încăpere. Le-au captat atenţia sălile moderne, dar şi sistemul de monitorizare din centrul staţiunii.
La finalul vizitei, primarul Valt Oprea le-a invitat pe Alteţele Sale să planteze un brad în faţa sediului Primăriei în semn de solidaritate cu campania de curăţenie generală de primăvară Verde Crud ce să desfăşoară în această perioadă în Sinaia.
Administrația locală funcționează în actuala clădire din bulevardul Carol I, din luna mai a anului 1905, atunci când s-au cumpărat la inițiativa Regelui Carol I al României, vila și terenul în suprafață de 3 500 mp. În partea de jos a curții erau grajduri, un șopron pentru căruțe și trăsuri, camere de locuit pentru personal și Serviciul de Stingere a Incendiilor.În ianuarie 2012, la inițiativa primarului Vlad Oprea au demarat lucrările de consolidare și modernizare ale clădirii, printr-un proiect finanțat de Banca Mondială și de la bugetul local. În luna decembrie 2014 ele au fost finalizate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co