Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vom scapa de cainii comunitari

Veşti bune pentru câmpinenii care s-au săturat de câinii comunitari care pot fi văzuţi pe toate străzile municipiului. Veşti bune pentru cei care s-au săturat să umble cu frica în sân că la un moment dat vot fi muşcaţi de un câine care apare după un colţ sau dintr-o tufă. Administraţia locală câmpineană este la un pas de a semna un contract cu o firmă din Boldeşti Scăieni, ai cărei angajaţi vor fi prezenţi pe străzile din municipiu începând cu primele zile ale lunii martie.
Se pare că pentru fiecare câine care va fi scos din municipiul Câmpina şi care va ajunge la adăpstul din Boldeşti Scăieni administraţia locală va plăti 120 de lei. Un preţ pe care trebuie să-l plătim pentru a scăpa de câinii comunitari! Mai rău este că, şi cei din conducerea primăriei ştiu acest lucru, foarte multe patrupede canine vor apare din zone limitrofe ale municipiului, şi, de ce nu, din maşinile celor care vor să scape de cîinii comunitari din localităţile lor.
Viceprimarul Ion Dragomir este convins de faptul că acţiunea de strângere a câinilor nu se va termina într-o zi – două. Mai ales în condiţiile în care administraţiile localităţilor din jurul Câmpinei nu au încheiat contracte cu firme de genul celei din Boldeşti scăieni. Oricum, vicepe promite că se va observa o schimbare majoră în perioada imediat următoare.
httpv://www.youtube.com/watch?v=kti0PgeJHS8

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co