Cultura

“Zilele Orașului Bușteni 2016”, la final

“Zilele orașului Bușteni 2016”, cea mai importantă manifestare cultural-sportivă a începutului de an de pe Valea Prahovei, a fost un adevărat succes pentru organizatori. În perioada 4 – 7 februarie, mii de turiști și localnici au avut parte de concerte și recitaluri ale unor trupe și interpreți în vogă, au participat la competiții sportive într-o atmosferă de sărbătoare.

“Cupa orașului Bușteni la Schi Alpin” a dat startul festivalului încă de joi. Concurenții, împărțiți pe categorii de vârstă, au primit diplome, medalii, cupe și premii în bani în valoare totală de 12.000 de lei. Accesul la instalațiile de transport din Complexul Kalinderu a fost gratuit în anumite intervale orare, iar turiștii s-au putut bucura atât de pârtia pentru avansați, cât și de cea pentru începători. Atmosfera la baza pârtiei a fost încinsă de vedete precum Daniel Iordachioaie, Alex Mataev sau Lidia Buble.

„Cupa orașului Bușteni la Fotbal”, ajunsă la ediția a 10-a, a pus punct festivalului, însă distracția continuă în stațiunea Bușteni, mai ales că elevii sunt în vacanță, iar condițiile de schi sunt foarte bune pe pârtia Kalinderu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co