Actualitate

Ziua internationala a rromilor

De ziua Internaţională a Romilor, Administraţia locală din Sinaia şi reprezentantul Departamentului pentru Etnia Romilor de pe Valea Prahovei le urează tuturor sărbătoriţilor „La mulţi ani!”. În Sinaia atât romii, cât şi românii, s-au înţeles mereu bine şi nu au fost probleme între cele două comunităţi, spune conducerea administraţiei locale, care le-a transmis cetăţenilor de etnie rromă cele mai călduroase urări.
Şi reprezentantul rromilor de pe Valea Prahovei le-a transmis concetăţenilor un mesaj cu ocazia acestei zile. Scopul unei astfel de zile este acela de a atrage atenţia societăţii asupra problemelor cu care se confruntă rromii. Ea a devenit, de asemenea, ziua memoriei rromilor omorâţi de nazişti în timpul Războiului al doilea Mondial.
Departamentul pentru Etnia Rromilor are pentru următoarea perioadă o serie de obiective pentru comunitatea romilor, iar cei care vor să afle detalii sunt aşteptaţi la sediul din cadrul Primăriei Sinaia. Pentru a marca aşa cum se cuvine Ziua Internaţională a Rromilor, vineri, la Sala Palatului din Ploieşti se va desfăşura un spectacol de zile mari. Toţi cei de pe Valea Prahovei care vor să participe la eveniment vor avea la dispoziţie un autocar, care va pleca din faţa administraţiei locale la ora 16.00.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=1NUhJqFCeh0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co