Actualitate

Ziua Jandarmeriei Romane

Zi importantă ieri pentru jandarmii montani din Cadrul Centrului de Perfecţionare şi Informare Sinaia. Ca în fiecare an, de ziua lor, jandarmii au avut parte de mai multe momente speciale. Au fost citite mesajele transmise Centrului Montan cu ocazia sărbătoririi a 159 de ani de la infiinţarea Jandarmeriei, s-au prezentat filme despre activitatea jandarmilor şi nu au lipsit nici momentele speciale. Cei mai buni jandarmi montani au fost înaintaţi în grad şi au primit felicitări din parte superiorilor. De asemenea, au fost trecute în revistă şi realizările jandarmilor montani din Sinaia.
Jandarmii montani au desfăşurat şi concursuri cu ocazia Zilei Jandarmeriei. Astăzi, în faţa presei şi a cadrelor, cei mai buni la tenis de masă şi la tir au fost premiaţi.
Jandarmii de la Centrul Montan din Sinaia s-au remarcat în fiecare an cu realizări importante, dar şi cu acţiuni demne de lăudat. În 2008, au primit vizite importante din ţară şi din străinătate şi au realizat acţiuni de ajutorare a copiilor sinistraţi. Mai mult, instructorul centrului Florin Vintilă, a cucerit vârful Khan Tengri. Astfel, datorită reuşitei expediţiei, tricolorul românesc a fluturat pe unul dintre cele mai înalte vârfuri din lume. La ceas aniversar, jandarmii montani şi-au propus ca în acest an să ţintească obiective importante şi să-şi îndeplinească cu succes, ca şi până acum, acţiunile specifice Jandarmeriei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=TcDSaA_A4RY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co