Actualitate

25 de ani de Cupă

În vara lui 2020 Petrolul va împlini 25 de ani de când a cucerit Cupa României. În acest sens foştii jucători care au cucerit trofeul în 1995 vor să facă un eveniment de amploare pe arena ,,Ilie Oană”. Dorinţa a fost dezvăluită de fostul atacant, Daniel Zafiris, cu ocazia turneului de fotbal în sală ,,Legenda Lupilor”. Zafiris spune că are sprijinul actualei conduceri și rămâne ca totul să fie pus la punct astfel încât 25 de ani de Cupă să fie celebrați după un an în prima ligă.
,,Bucuria și plăcerea de a ne revedea compensează lipsa pregătiri”. O spun foştii fotbalişti ai Petrolului care se reunesc de fiecare dată cu drag. Aşa s-a întâmplat și la turneul din ,,Olimpia” acolo unde Daniel Chiriţă şi prietenii au disputat un turneu ,,în patru” alături de Dinamo, Steaua şi Naţionala cântăreților. Chiar dacă au pierdut rușinos la Timișoara, veteranii Petrolului sunt convinși că actuala echipă va promova în prima ligă.
Cel mai tânăr veteran al Petrolului este Claudiu Tudor. El a venit la mișcare împreună cu familia și spune că se simte onorat să fie coechipier cu cei care odată erau băieții de la echipa mare.
Ediția a doua a turneului a fost câștigată de Dinamo care s-a impus în majoritatea meciurilor. Pe parchet au putut fi revăzuți jucători ca Cernat, Falemi,Grama, Mitu, Aliuță și nu numai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co