Actualitate

25 de kilograme, la 41 de ani

Şocant! O femeie din judeţul Braşov cântăreşte doar 25 de kilograme, la 41 de ani. Cum s-a ajuns în situaţia să aibă greutatea unui copil de zece ani? Un vaccin facut la varsta de 8 ani avea să-i aduca aceasta crunta soarta, spune Adriana Roman. Acea injectie i-a afectat picioarele, iar dupa ani si ani de stat in spitale, la 21 de ani a ramas imobilizata la pat.
Femeia poate manca doar iaurt sau lapte. Mai face si perfuzii intrucat stomacul ei nu poate procesa alte alimente. Asa a ajuns sa aiba o greutate de doar 25 de kilograme. De altfel, Adriana nu-si poate misca mainile si picioarele.
Adriana Roman sufera de artrita reumatoida juvenila.
Este greu, spun cei doi soti Roman care sunt nevoiti sa traiasca dintr-un venit de 1100 de lei, pe luna, bani care reprezinta pensia de handicap a Adrianei si indemnizatia de insotitor. Femeia trebuie sa fie supravegheata permanent.
Cu putin timp in urma, familia Roman a fost data afara din locuinta de la marginea Brasovului. Cei doi s-au mutat intr-o garsoniera aflata la etajul doi al unui bloc din Feldioara. Stau cu chirie. Tot ce-si doresc este sa aiba sarbatori linistite si poate… in casa lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co