Sport

Younes s-a schimbat

Hamza Younes este extraordinar! Nu neapărat datorită golurilor, dar joacă foarte mult pentru echipă. Laudele vin din partea lui Răzvan Lucescu, antrenorul său din Grecia. Lucescu junior a fost invitat de fotbalistul tunisian la cununia sa, care a avut loc la Ploiești. Younes și Lucescu sunt pe locul doi in campionatul elen, dar antrenorul spune că este greu să cucerească titlul, având în vedere că Olympiakos câștigă de două decenii campionatul.
După fericitul eveniment, Răzvan Lucescu n-a uitat că a pregătit Petrolul și Rapid, iar aceste cluburi sunt într-o situatie tragică.
Fostul idol al tribunelor petroliste a revenit la Ploiești pentru una dintre cele mai importante semnături din viața sa. Jucătorul tunisian s-a cununat cu Raluca, aleasa inimii sale. Soția lui Hamza este însărcinată, așa că cei doi vor avea parte și de alte momente deosebite în viața lor.
Răzvan Lucescu și Hamza Younes au lucrat împreună la Petrolul, iar acum activează în Grecia, la Skoda Xanthi. Younes a evoluat aproape trei sezoane, în 2012-2014, pe arena “Ilie Oană”. Lucescu junior a condus gruparea galben-albastră în perioada martie-septembrie 2014. Eliminarea Viktoriei Plzen a fost cea mai plăcută amintire pentru tehnician, în perioada petrolistă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co