Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

8 dintr-o lovitură

Grav accident de circulație în Prahova. 8 persoane, dintre care 2 copii minori, au fost rănite în urma unui accident produs pe Centura de Vest a Ploieștiului. Trei autoturisme au fost implicate în această coliziune. Se pare că vinovat de accident se face un șofer care a vrut să iasă de pe un drum secundar în Drumul Național numărul 1, însă fără să se asigure.

Șoferul, din primele verificări ale polițiștilor, nu a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar. Impactul a fost extrem de puternic. După ce s-au ciocnit, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-o basculantă.

Mai multe echipaje SMURD, dar și de la Ambulanța au sosit la locul accidentului. Medicii au transportat răniții, care au suferit multiple traumatisme și contuzii, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările. Din cauza acestui accident, traficul pe DN 1 s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o oră. Asta după ce sensul spre munte a fost complet blocat, iar traficul a fost deviat pe celalalt sens.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co