Actualitate

90 de persoane cercetate pentru vânzare de cannabis

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ploiești, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au efectuat 28 pecheziții în județul Prahova și în București! Vizate au fost persoane bănuite că fac parte dintr-o grupare infracțională, specializată în traficul de droguri de risc și substanțe cu efecte psihoactive.
În urma cercetărilor s-a constatat că gruparea se ocupa cu vânzarea de cannabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
De la locuințele celor în cauză au fost ridicate diverse cantități de materie vegetală, un pistol supus autorizării, cu muniție neletală, deținut în mod ilegal, cântare, dispozitive destinate mărunțirii plantei de cannabis, telefoane mobile și diferite sume de bani.
90 de persoane au fost conduse la audieri, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co