Actualitate

A dat TIR-ul peste el

Un grav accident de circulaţie s-a produs în acest weekend în Poiana Ţapului. Un bărbat a mers la magazine să-şi cumpere ţigări, însă când s-a întors către casă a traversat strada neregulamentar şi nu s-a asigurat. A fost lovit în plin de un tir care circula regulamentar şi cu viteză redusă. Cu toate astea, pietonul a fost aruncat pe şosea, lovindu-se puternic la cap . Imediat la faţa locului au sosit echipajele de poliţie şi de pe ambulanţă. Rănitului i s-au acordat primele îngrijiri medicale, deoarece era în stare de şoc. Vecinii spun că bărbatul consumase în acea zi băuturi alcoolice  şi probabil că din această cauză nu a fost atent atunci când a vrut să traverseze Drumul Naţional nr. 1.
Şoferul tirului a rămas şocat de cele întâmplate. Spune că nu circula cu viteză, însă bărbatul i-a apărut direct în faţă şi i-a fost imposibil să-l evite. În urma testului cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.
În zona s-au petrecut multe accidente de acest gen, de multe ori fiind vinovaţi pietonii pentru că s-au angajat în traversări neregulamentare. Ultimul accident s-a petrecut săptămâna trecută, atunci cand un pieton a fost lovit tot de un tir. Şi atunci, rănitul era din zonă, a plecat să-şi cumpere ţigări, iar când s-a întors acasă nu s-a asigurat la traversarea Drumului Naţional nr. 1 şi a fost grav rănit de un TIR care circula regulamentar.
httpv://www.youtube.com/watch?v=27XwooU_SBk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co