Actualitate

A fost ultimul meci pentru Grozavu?

Antrenorul Leo Grozavu nu mai are zile multe la Ploiești. Cel mai drastic eșec din acest sezon de liga a doua pentru Petrolul pare să fi convins conducerea clubului că este nevoie de o schimbare pe banca tehnică.

Petrolul a pierdut un nou joc cu o rivală tradițională, F.C. Argeș, de o manieră clară și în urma unei evoluții slabe, mai ales a defensivei. Grozavu a spus, la final, că nu poate explica fluctuațiile de formă ale jucătorilor și o eventuală despărțire de Petrolul nu îl miră. La revenirea în Ploiești, antrenorul a intrat în gura fanilor care i-au reproșat situația echipei.
La derbiul de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” s-au aflat și foștii jucători ai Argeșului Nicolae Dică și Dani Coman. Actualul președinte al Astrei a spus despre trupa care l-a lansat în fotbalul mare că are trupă de promovare, în timp ce Petrolul l-a dezamăgit.
Marius Măldărășanu și Edi Iordănescu sunt cele mai vehiculate nume care l-ar putea înlocui pe Grozavu. Este posibil ca, până la venirea noului antrenor, vicele Tavi Grigore să se ocupe de echipă. În urma eșecului din Trivale, Petrolul a făcut schimb de locuri cu F.C. Argeș, dar mai poate coborî până pe locul 6, în funcție de rezultatele acestei etape.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co