Actualitate

A furat motocoasa SGU pentru că i-a murdărit Audi cu iarbă

Un incident absolut șocant a avut loc astăzi, în zona Cina, din Ploiești. Supărat că i-a murdărit cu iarbă autoturismul Audi Q7, un ploieștean de pe strada Trotușului s-a dus la angajatul SGU care cosea și i-a furat pur și simplu motocoasa.

Proprietarul mașinii de lux a dus utilajul în curte și a refuzat să îl înapoieze. Muncitorii de la SGU au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției.
Cinci polițiști de la Poliția Națională au intrat în curtea celui care a furat motocoasa, încercând să afle ce s-a întâmplat și, evident, să îi ia motocoasa pentru a o înapoia SGU.

Discuțiile polițiștilor cu cetățeanul au durat circa 40 de minute. Într-un final, unul dintre polițiști a ieșit cu motocoasa și i-a predat-o angajatului SGU cu proces verbal.

Atât angajatul SGU implicat în incident, cât și cel care i-a luat motocoasa au fost conduși la secția de Poliție pentru a li se lua declarații. Reprezentanții IJP Prahova ne spun că cetățeanului care a “confiscat” motocoasa i se va întocmi dosar penal pentru furt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co