Actualitate

A inceput demolarea

Căbănuţele comercianţilor de pe Aleea Carmen Sylva au început să fie demolate de autorităţile locale. Decizia a fost luată de Consiliul Local Sinaia în urmă cu puţin timp pentru că se doreşte ca zona să arate bine. S-au demontat primele chioşcuri, iar în următoarele zile, pe alee nu veţi mai vedea nici un chioşc. În locul lor vor fi montate 16 căbănuţe din lemn, care vor fi achiziţionate de Primărie şi închiriate apoi comercianţilor.
În zonă a fost prezent şi primarul Vlad Oprea, pentru a vedea cum decurg lucrurile. Edilul şef spune că a luat decizia ca vechile chioşcuri să fie înlocuite după ce a primit mai multe sesizări de la sinăieni, dar şi de la turişti.
Cum era de aşteptat, decizia administraţiei locale a adus nemulţumiri în rândul comercianţilor care şi-au desfăşurat activitatea pe Aleea Carmen Sylva. Oamnii spun că nu mai au ce face cu marfa, deoarece chioşcurile le-au fost săltate, iar până vor ajunge cele noi  va trece ceva timp.
Reprezentanţii Consiliului Local au aprobat alocarea sumei de 9.600 de euro fără TVA pentru achiziţionarea unui număr de 16 chioşcuri din lemn. Administraţia locală este nemulţumită de aspectul Aleii Carmen Sylva. Conducerea Primăriei spune că toţi comercianţii din zonă au construit după bunul plac chioşcuri şi au stricat aspectul drumului care duce la Castel. Conform Consiliului Local, Aleea Carmen Sylva se găseşte într-o zonă de patrimoniu cu interes naţional şi se impune modernizarea prin amplasarea unor chioşcuri tip din lemn.
httpv://www.youtube.com/watch?v=rFZDuQw7Vnw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co