Actualitate

A scăzut numărul amenzilor pentru încălcarea restricțiilor de circulație în Prahova

Scade numărul amenzilor date în județul Prahova pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute în Ordonanțele militare. În ultimele 24 de ore au fost amendate doar 46 de persoane.

În urma verificărilor, polițiștii prahoveni au deschis și două dosare de cercetare penală pentru șase persoane, care ar fi prezentat oamenilor legii adeverințe de angajat cu date false. Acest lucru a fost constatat în urma interogării aplicației REGES.

La nivelul județului Prahova, vineri, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 76 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu.

Tot în ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 15 persoane și au intrat alte 11.

În același timp, în carantină instituționalizată se află 266 de persoane, de pe toată raza județului.

De la începutul epidemiei și până în prezent, dintre cei 73 de prahoveni diagnosticați cu noul coronavirus, patru au decedat, 47 au fost declarați vindecați și externați, iar 23 sunt și acum internați.

Dintre aceștia, trei sunt în stare gravă și se află la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde sunt ventilați mecanic.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență solicită cetățenilor să respecte, în continuare, prevederile Ordonanțelor militare, normele de igienă și de distanțare socială/fizică recomandate de către specialiști, purtarea măștii în spațiile publice.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co