Actualitate

A stat trei ore pe pod și a amenințat că se sinucide

Situație tensionată, astăzi, la Câmpina, unde toate forțele de intervenție au fost chemate la podul de cale ferată care face legătura cu Poiana Câmpina, pentru a gestiona o situație provocată de un bărbat care amenința că se sinucide.
Gheorghe Ciorobea a afirmat că mai bine se aruncă de pe pod decât să mai trăiască cu umilința provocată de soția sa, pe care o acuză că i-ar fi furat o sumă mare de bani.
Se pare că bărbatul ar fi făcut mai multe plângeri la Poliție, pe numele soției, și chiar ar fi anunțat că se aruncă de pe pod, dacă nu i se face dreptate. Timp de aproape trei ore, acesta a stat pe marginea podului, cu picioarele atârnând și vorbind la telefon.
La fața locului au ajuns Poliția, Pompierii și Ambulanța, care au încercat să-l convingă să renunțe la acest gest extrem. Gheorghe Ciorobea, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Poiana Câmpina, a vorbit cu polițiștii, cu primarul, cu personalul de pe ambulanță, cu polițiștii, dar și cu rudele care-l priveau de pe celălalt pod.
După mai multe negocieri și promisiuni că va fi ajutat să-și rezolve problemele, bărbatul a renunțat la gestul său și a plecat împreună cu polițiștii la Spitalul de Psihiatrie Voila, pentru o evaluare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co