Actualitate

A trecut Oceanul ca să joace la Petrolul!

Bogdan Onuț a trecut Oceanul ca să fie alături de foștii săi colegi. Onuț este plecat de șase ani în Statele Unite ale Americii unde activează ca antrenor de juniori la Dynamo Houston, în Texas. Pentru fostul jucător al Petrolului,Dinamo și Poli Iași, a fost o reală plăcere să-și revadă foștii colegi dar și adversari. A revenit, împreună cu familia, în orașul natal și nu a ratat ocazia să joace din nou.
Fostul fundaș crede că toți jucătorii prezenți au oferit un spectacol de calitate chiar dacă timpul a trecut și peste ei. Chiriță spune că mereu vor fi dueluri aprige cu adversarii tradiționali iar Petrolul rămâne o forță indiferent de nivel.
Petrolul a surprins cu Onuț, iar Claudiu Tudor și-a făcut botezul din postura de veteran. Abăluță, Zafiris, Grama au fost printre componenții prezenți și care au căștigat Cupa, în 1995. Veteranii dinamoviști l-au avut pe puștiul Atanas Balaci, nepotul regretatului Ilie Balaci, iar la Steaua old-boys a jucat și antrenorul naționalei de tineret, Mirel Rădoi. Dinamovistul Niculae a fost cel mai nervos jucător de pe parchet așa cum era și în ,,iarbă”.
Turneul Lupilor a intrat pe măna steliștilor care s-au impus, la penltiuri, în meciul decisiv, contra petroliștilor. Topul a fost completat de dinamoviști și de rapidiști, după ce s-a jucat în sistemul ,,fiecare cu fiecare”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co