Actualitate

A venit iarna!

Iarna si-a intrat serios in drepturi si in judetul Prahova. Tocmai de aceea, autoritatile s-au intalnit deja in cadrul Comandamentului de iarna. In plus, a fost organizat si comitetul pentru situatii de urgenta.
Autoritatile sunt in alerta. Mai ales ca, potrivit meteorologilor, în intervalul 4 ianuarie, ora 18.00 – 5 ianuarie, ora 12.00, se vor semnala ninsori, precipitaţii mixte şi depuneri de polei. Informarea meteo este valabilă pentru toată ţara.
In Oltenia şi Muntenia stratul de zăpadă nou depus va mai putea atinge, pe arii restrânse, 10 centimetri. În Dobrogea şi trecător în sud-estul Munteniei precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.
Pana acum, in Prahova, nu au fost probleme. S-a circulat in conditii de iarna insa drumarii se pare ca au fost la datorie, cel putin asa sustin autoritatile.
Soferii sunt sfatuiti sa aiba pregatite autovehiculele pentru sezonul de iarna. Din masini nu ar trebuie sa lipseasca un sac de nisip sau o lopata iar carburantul nu trebuie sa fie la un nivel scazut.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co