Actualitate

Absențe grele într-o deplasare ușoară

Petrolul are parte de absențe grele în deplasarea de la ultima clasată. Trupa ploieșteană trebuie să câștige la Dacia Unirea Brăila, dar suferă în compartimentul ofensiv. „Lupii” va trebui să se descurce, la meciul de mâine, fără „căpitanul” Laurenţiu Marinescu. El a acuzat o lovitură la genunchi în jocul cu Farul Constanţa şi a devenit indisponibil pentru confruntarea de mâine de la ora prânzului. Și atacantul Arnăutu a ieșit accidentat în meciul cu marinarii, însă el a fost recuperat pentru disputa de la Brăila. Jucătorul de 28 de ani avertizează că vor avea un meci greu nu numai din cauza absențelor, ci și a terenului de joc.
Și principalul Tavi Grigore este afectat de accidentarea lui ”Marin” și le-a spus jucătorilor să nu subestimeze adversarul: ,,Ne confruntăm şi cu absenţa lui Marinescu, dar va trebui să găsim soluţii şi să trecem peste aceste dificultăţi. Aştept o implicare deosebită din partea jucătorilor şi nu trebuie, în niciun caz, să facem greşeala să ne considerăm favoriţi. Echipa gazdă are mare nevoie de puncte şi, cu siguranţă, se va agăţa de orice şansă pe care o va avea”, a afirmat Tavi Grigore.
Pe lângă Marinescu, și olandezul Lumu este în pericol să nu joace, tot din cauza unor probleme medicale. Pe lângă cei doi, în aceeași situație se mai află Ghinga și Tamuz, care vor lipsi în continuare.
Ploieştenii au plecat, spre Brăila, după antrenamentul din această dimineaţă, meciul de mâine urmând să înceapă la ora 12.00. Preţul biletelor este de 10 lei, iar suporterii ploieşteni îşi vor putea procura tichetele de la un punct de vânzare amenajat în preajma zonei de acces a fanilor echipelor oaspete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co