Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Accident în munți

Tragedie în Munții Baiului. Un accident cumplit s-a produs și a dus la moartea unui tânăr de 35 de ani, din București. Acesta s-a prăbușit cu mașina de teren într-o prăpastie, sute de metri. A suferit leziuni incompatibile cu viața. Înainte de producerea tragediei, soția și cei doi copilași, de 8 și 5 ani, au coborât din autoturismul off road, de teamă.

Accidentul s-a produs în zona localității Secăria. Bărbatul era cu familia și un grup de prieteni, în munții Baiului, într-o expediție OFF Road. La un moment dat a ajuns pe o creastă. Și-a dat jos familia din mașina, cu gândul să încerce să treacă singur. La scurt timp însă, tânărul s-a răsturnat cu autoturismul de teren, într-o prăpastie, cu o adâncime de aproximativ 600 de metri.

Salvatorii montani și anume salvamontiștii și jandarmii, dar și angajații ISU abia au făcut și ei față drumului greu accesibil. Ca să ajungă la locul tragediei, salvatorii s-au deplasat câțiva kilometri pe jos, iar intervenția a durat până târziu în noapte. Ca să ajungă la mașina, salvamontiștii au montat mai multe rânduri de corzi.

În urma impactului, bărbatul a suferit multiple traumatisme și a suferit leziuni incompatibile cu viața. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co