Actualitate

Accident la țcoală

O fetiță de doar țase ani a fost la un pas să-ți piardă viață chiar la institutia la care învață. S-a întâmplat la Liceul Brâncoveanu Vodă din Urlați, când micuța era alături de colegii ei ți învățătoare, în recreație. Când a vrut să intre în țcoală, s-a sprijinit de o bară pentru a urca pe scări in siguranță. În acest timp o altă bară, prinsă de cea dintâi, s-a desprins de la înălțimea de doi metri ți a căzut peste copil. Doar o minune a făcut ca lovitura să nu-i fie fatală. A ajuns la spital cu traumatism cranian.
Țevile montate urmau să susțină o copertină la intrarea în institutie, ca pe timp de iarnă să nu se întâmple accidente din cauza gheții formate pe scări.
Fetița, care urmează cursurile clasei 0 la acest liceu, a ajuns la Spitalul de Urgență din Ploiețti pentru investigații ți tratament. Autoritățile locale sunt în aletă acum ți caută vinovatul pentru producerea acestui accident. Până la găsirea vinovatului ți tragerea lui la răspundere pentru lucrarea facuta de mântuială, conducerea institutiei a decis ca ți cealată bară metalică să fie dată jos de pe perete, pentru a se evita ți alte accidente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co